lauantai 24. maaliskuuta 2012

Muutoksen tuulia ja matkasuunnitelmia

Arkena ei ehdi kameraan juuri koskea, mutta joka viikonloppu on pakko päästä kuvaamaan. Onnistuneesta kuvasta saa hyvän fiiliksen. Ja kun tarpeeksi kuvia ottaa, aina joku onnistuu :)

Tuleva viikko on tapahtumia täynnä. On tullut aika vaihtaa työpaikkaa. Tavoitteena on oman työn hallinnan lisääminen eli siirtyminen yksityispuolelle ammatinharjoittajaksi. Ensi viikon jälkeen pitäisi erikoistumisopintojeni olla myös valmiit. Johan sitä ehti 15 vuotta olla Tampereen yliopistossa kirjoilla... Tunnelmat ovat osin haikeat, koska nykyinenkin työpaikka on ollut mukava ja työyhteisössä on ollut hyvä tekemisen meininki. Toisaalta olen kuitenkin innostunut tulevasta. Sisällöllisesti työ ei kovin paljon muutu, mutta pystyn paremmin päättämään työajoista, työn sisällöstä ja työtahdista.

Lisäksi ensi viikolla on kevään kohokohta, lyhyt matka Roomaan kahdestaan vaimoni kanssa. Sääennusteen mukaan siellä on nyt +20C päivällä eli kevät jo hyvässä vauhdissa! Samalla matkalla juhlistetaan valmistumisen lisäksi myös kymmenettä hääpäivää, tosin 4kk etukäteen... Lapset saavat samaan aikaan hemmotteluloman mummolassa!

Kuvakavalkadissa jälleen vähän sitä sun tätä. Keväisen fiiliksen hakemista vanhoista kuvista (toukokuu 2010), sitten lapsen leikkiä ja viimeisenä lisää makupaloja Roomasta vuodelta 2009... Seuraava blogimerkintä tulee todennäköisesti huhtikuun puolella ja olettaisin sieltä löytyvän katukuvia Roomasta.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti